Geile kik meisjes vingeren

geile kik meisjes vingeren

Home Contact Kik contact met leuke vrouwen. Kik contact met leuke vrouwen. Tim maandag 10 oktober Alle reacties Link kopieren Quote.

Ik had een vreselijk geile bui, maar die was direct over toen ik "hihi" las. Hoi Tim, jij bent wel een stouterd hihi. Fijn dat leeftijd er niet toe doet. Voeg jij me even toe hotgranny Maaique maandag 10 oktober Leeftijd is niet belangrijk? Ik ben ondertussen 93 en de meeste jongens van jouw leeftijd zien me niet meer staan.

Ik heb geen tanden meer, maar daardoor kan ik heel fijn pijpen. Ik weet alleen niet wat kik is, kun je me dat uitleggen? Anarchie is leuk, maar je blijft van mijn kaas af. Froezel maandag 10 oktober Hotgranny99, mag ik je ook toevoegen? Je klinkt woest heet om een beschuitje mee te eten. Fijn dat er toch nog serieus gereageerd kan worden haha. Vooral je gebrek aan leestekens is natuurlijk reuze aantrekkelijk hihi ik zou me meteen op je willen werpen maar helaas wil je alleen geile praatjes en ik weet niet wat kik is hihi.

Geeft niet hoor, ik wil het ook wel voorkauwen. Mail je me even op hotgranny99 gmail. Kan ik je geile plaatjes van de bingo sturen. AlexB donderdag 17 november Gain more, waste less, spend efficiently, learn.

De slaaf was niet alleen zichzelf niet meer,maar ook niet van zichzelf. Veel bodypiercers worden binnen gelaten binnen de grenzen van de gevestigde moderne kunst en strijken zo nog heel wat subsidies,reis beur zen,stipendia en andere liggende overheidsgelden op,want er is wat geld beschikbaar voor de huidige S. Rituele optredens wor den ook steeds extremer. Ik wacht nog steeds op een door de Satanskerk geregisseerde massale krui sig ing ten dode toe in De Grote Kerk in Amsterdam.

Je ziet dat de underground gerecycled wordt en rijp gemaakt voor het tweede gebruik. Zo’n tepel die ge pierced is,dat is ook eigenlijk een tweede gebruiks vorm en daarom zo interessant en kreatief voor mij als modern kunstenaar. Niemand van ons wordt radical chic,sadomasochisties,als bisexuele,maso chistiese lingeriefetisjist of extreem lust- en pijnge voelig geboren;we maken ons zelf tot wat we van daag de dag zijn of we worden zo gemaakt door er varen dominante mannen of vrouwen.

Op sex en pijn beluste dominante of onderdanige, hunkerende monsters uit een helse onderwereld vol hete duivels waaruit geen terugweg meer mogelijk is! Wie eens als slaaf van Satan heeft gesnoept van de boom der kennis van onderwerping,dominantie,lust en pijn wil niet anders meer,die keert steeds weer terug tot de plaats van lustvolle pijniging,dat is een ijzeren wet!

U schrikt soms van U zelf,maar het is nog niet zo ver dat U des ochtends in de spiegel kijkt en dan gelijk moet kotsen van Uw spiegelbeeld zoals Uw zuster? Ik heb een erg bekrompen e eeuwse opvoeding genoten bij mijn grootouders die in de e eeuw waren geboren en er Victoriaanse zeden op na hiel den,maar ik heb altijd al de sterke overtuiging ge had dat ik anders was dan iedereen om mij heen, ook sexueel gezien…Ik ben een stuk ondeugender altijd geweest.

Ik schriks soms van mijn eigen fanta sieën die ik altijd toch weer dwangmatig direkt in daden omzet. Vaak is mijn hoofd gevuld met vreem de,bizarre gedachten over extatiese sexuele rituelen, die ik vaak heb mee gemaakt en die mij blijven ob sederen.

Een goede vriendin van een kunstenaar liet een horizontale piercing zetten vlak boven haar cli toris en dat deed ongelooflijk veel pijn,maar ze kreeg er vervolgens een enorme kick van. Hij was er zelf bij. Vervolgens liet ze een paar maanden later een verticale driehoeks piercing zetten en een van de drie balletjes zit net boven haar clit. Ze vindt het fantasties en het neukt ook beter,zegt zij,want per soonlijk ben ik heel monogaam sinds jaar en dag.

Haar schaamlipringen daarentegen zijn vooral deko ratief,hoewel ze het lekker vindt als je er niet al te hard aan trekt. Daar kan ik mij echter niet voor le nen als keurig opgevoede,integere jongeman! Uw konklusie is dat veel S. Wat is daar van de reden? Ik ben er van overtuigd dat S. Het is niet voor niets dat het S. Uit opzienbarende onderzoeksresultaten deel 2 van Dick Vissers Inter views met sadomasochistiese mannen en vrouwen blijkt een op merkelijk aantal praktizerende S.

U heeft al vaker melding gemaakt van het ver band tussen S. Ik kan daar niet veel over mededelen doordat ik ge houden ben aan een eed om vijftig jaar lang te zwij gen over wat ik tussen en meemaakte in bepaalde bizarre kringen in Kennemerland.

Er zijn internationaal bekende personen bij betrokken en u zou opkijken als ik U de namen zou onthullen. Ik wil het Engelse koningshuis niet schofferen,weet U. Black Magic Sex Orgies gaan diep en de deelne mers zijn bereid om de meeste exotiese sexpraktij ken te beoefenen die U zich maar voor kunt stellen. Twee leden van een satanskerk offerden hun acht tienjarige dochter als mensenoffer aan de boze. Het gebeurde in de Kennemerduinen bij een zonnewen de. Het meisje was weken lang zo gedrogeerd en sexueel misbruikt door de priester,priesteres en de leden van de sekte dat ze niet goed meer wist waar zij was en wat er met haar gebeurde.

Ze werd in een duinpan wijdbeens en met gespreide armen uren lang naakt vast gebonden aan een houten konstruk tie van een aantal ruwe palen die samen een omge keerd kruis vormden. De overige sekte leden wach ten in uiterste staat van sexuele opwinding tot het uur van de klimaks waarop het meisje zou geofferd worden ter ere van Satan. Toen de maan vol was,om twaalf uur stapte de hoge priesteres naar voren,kleedde zich uit en liet een spe ciaal getrainde ram met scherpe messen aan de ho rens bevestigd los.

Er klonk een afgrijselijke gil en daarna dodelijke stilte. Het bloed van het stervende meisje vloeide in een aan de god Pan gewijde schaal. Alle leden dronken van haar bloed waarna een beestachtige te gen natuurlijke sex orgie een aanvang nam tot dat het licht werd. Het meisje werd ter plekke begraven, de sporen uitgewist. Het hele verhaal kwam uit toen de echtgenote van een deelnemer aan het ritueel werd gearresteerd op verdenking van het leiden van een bordeel met minderjarige jongens en meisjes in Haarlem.

In de handtas van de vrouw,die zelf als call girl werkte werden Sataniese symbolen,geschrif ten en folterwerktuigen gevonden. Eén van de vrouwelijke leden van de Engelse tak van dit genootschap was Maria Novotny,die inge wijd was in de magiese kring door haar echtgenoot, Horace D.

Zelfs leden van het koningshuis maakten deel uit van deze satanskerk. De folteringen die de Inquisitie uitvoerden bij de heksenprocessen waren vaak ten eigen bate sexu eel gericht. De folter instrumenten waren ontworpen om de sex uele organen van de slachtoffers te doorsteken,ver branden,vermorzelen,verminken of door de wringer te halen. Nou,daar kan geen lul tegen op!

De zonden waar de gemartelden van beschuldigd werden wa ren allemaal sexueel van aard. De rooms katholieke priesters vonden het daarom de gewoonste zaak van de wereld de sexuele organen als het gereedschap waarmee de zonde was begaan te folteren. Als een man of een vrouw beschuldigd was van hekserij en voor het hof was gebracht,dan kon hij alle hoop laten varen. Als de gedaagde bekende werd hij toch gemarteld en daarna op de brandsta pel gezet en als men niet bekende werd er gemar teld ter leringhe ende vermaeck van de folteraars en de genodigden bij het drama en voor de hypokriete priesters was de reden om de ziel te zuiveren tot dat de gemartelde bekende of ondanks de bekentenis.

Als eenmaal de borsten,schaamlippen,anus en de tepels waren verbrand,de ribben gebroken op de martelstrek- en rekbank,de vagina en anus gepene treerd waren met roodgloeiende ijzeren roedes,werd hem of haar genade verleend en regelrecht met een broek vol van Maria vol genade,stront en pis naar de brandstapel gevoerd in naam van de paus en zijn hielenlikkende meestal homosexuele prelaten.

Laat ik U eens huiverend bij de klamme hand mee voeren naar een roomsche folterkamer met een denkbeeldige,gevangen genomen tovenares of heks, liefst een onbevlekte maagd die hier wordt ingewijd in de mysterieën van pijn,angst en de roomsche wre de afgodendienst. De ruimte is groot,vochtig,de muren druipen van het kondensvocht en de vloer is bedekt met braak sel,stront,pis,sperma,rottende ingewanden en ge ron nen bloed.

Een vreselijk stank van verbrand vlees en excrementen vult Uw neus gaten en doet Uw haren ter berge rijzen. Het enige licht in de duistere ruimte komt van een paar spaarzame flambouwen aan de muren en een houtskool brander in een hoek waar rood gloeiende ijzeren staven en tangen in het smeu lende vuur liggen te wachten om gebruikt te worden door de wellustige roomsche folteraars als de jonge vrouw aan polsen en enkels wijdbeens naakt vast gebonden op de martelbank ligt.

Onder haar rug een klein krukje,zodat haar lich aam tot het uiterste aan toe strak gespannen staat en vagina en anus beter bereikbaar zijn voor de graai ende grijpvingers van de priesters,folteraars en fol ter instrumenten. Aan de muren hangen talloze zwepen,riemen,tangen in alle soorten en formaten, wiggen,ijzeren ringen,ket tingen,lange naalden,metalen en houten dildos, scheermessen,gewichten om aan de tepels,lul en bal len te bevestigen en vooral veel bindmateriaal.

De aanwezige staf bestaat uit een aantal gehuurde doorgewinterde biseksuele perverten en sadisten van roomsche huize. Ze zijn in het zwart gekleed en dragen grote zwarte kappen om niet herkend te wor den,maar ook vanwege de sinistere uitstraling van het beulsuniform,een outfit behorende bij het gede genereerde roomsch katholieke paederasten ge loof,die sataniese kultus van de dood en heidens bijgeloof. Wrede,sadistiese ogen kijken door gaten in de zwar te kappen wellustig naar het slachtoffer.

Het maakt hen niets uit of het een man of een vrouw is die zij onder handen gaan nemen,zo lang hij of zij maar jong,mooi,welgevormd is en in het bezit van een strakke anus of sappig knijpkutje.

Twee sombere priesters vragen het slachtoffer of zij bereid om haar bekentenis af te leggen voor het fol teren begint of liever er na. Zelfs hier is de klant koning,alhoewel het voor de duur en de zwaarte van de folteringen niets uit maakt of de bekentenis vroeger of uren later in het folter trajekt wordt ge daan. Zij ontkent heftig dat zij een heks is. Zij smeekt om genade. Ze zegt beschuldigd te zijn door een onaan trekkelijke vrouw die non werd en jaloers is op haar fysieke schoonheid en op haar vele huwelijks kandi daten die om haar hand vechten.

Ze voert aan dat ze protestants is en daarom slachtoffer is van een room sche samen zwering. De priesters klakken afkeurend met hun tong bij zo’n mededeling die als blasfemie se ijdelheid wordt beschouwd,en spugen veront waardigd op de grond maar de folteraars grijnzen met instemming.

Zij zien ook wel dat de net binnen gebrachte heks behalve protestants sexueel buiten gewoon aantrekkelijk en sensueel is. Dat is het enige wat telt voor de sadisten. Het is altijd prettiger een jonge en aantrekkelijke vrouw van een andere gods dienst met grote volle borsten,strakke billen en stevige dijen uren lang te martelen dan een oude gerimpelde,uit alle gaten en hoeken stinkende be jaarde heks met een zwarte,aangekoekte reet van dood vlees onder de genitale wratten waar ze niet veel plezier aan beleven en waar ze meestal korte metten mee maken.

Ze overwegen of ze het slacht offer eerst uren lang zullen boeien met nat gemaak te leren riemen die strak om de enkels,knieën,dijen, middel,borsten,hals en polsen gaan en langzaam op drogen en steeds strakker gaan zitten tot de bloedcir culatie volledig tot stilstand komt en de ledematen paarszwart gaan opzwellen om uiteindelijk af te sterven. Deze foltering duurt de folteraars echter te lang en ze besluiten tot een iets zwaardere tortuur van de lichte tot middelzware klasse.

De beide priesters wenken nu ongeduldig de folte raars en sporen ze aan tot aktie als ze de vrouw ruw beet grijpen op intieme plaatsen en haar hardhandig de kleren van haar lijf scheuren. Ze heeft een prachtig strak,jong lichaam,welgevormd,willig en stevig. Grote borsten met flinke,donkerbruinrode te pelhoven waar een paar stijve tepels op prij ken,die ondanks haar angst in erektie staan omdat het haar toch heel erg sexueel opwindt om verkracht en ge pijnigd te worden door deze onbekende roomsche mannen.

Haar brede heupen en lange benen brengen de beulen in uiterste staat van opwinding. De erek ties van de folteraars zijn al direkt duidelijk zicht baar. De mannen voelen langdurig aan haar tepels, borsten,billen en dijen. Ze maken schaamteloze op merkingen over haar bekoorlijk heden,penetreren haar vagina en anus met de vingers en terwijl één van de folteraars haar anaal verkracht met zijn goed ingevette vuist,fluistert hij iets in het oor van één van de priesters dat hij hoopt dat de vrome gods mannen voor een paar uur de folterkamer verlaten voor de vrouw te lang gefolterd is om nog goed te ogen en sexueel gebruikt te kunnen worden door de aanwezigen.

De folteraars gebruiken ieder slacht offer eerst sexueel anaal,oraal en genitaal talloze malen voor het eigen genot en om de reakties van de vrouw te kunnen peilen voor ze haar gaan folte ren. Soms is dat een beetje riskant als een vrouw van een hogere klasse of goede komaf wordt binnen ge bracht,maar dit werk schept perfekte kansen voor ondernemende mannen die niet voor een kleintje vervaard zijn om zoveel mogelijk vrouwen te kun nen neuken en vernederen zo lang als ze zelf willen voor ze gefolterd gaat worden en na een paar uur ontoonbaar zal zijn als haar huid zwart geblakerd is door zwavel,vuur en roodgloeiende poken.

Geen enkele man of vrouw verlaat deze martelkamer in dusdanige staat dat hij of zij zich nog kan beklagen bij de echtgenoot,vader of moeder over de onwel voeglijke taal van de beulen en de bovenaardse, helse pijnigingen die alle verstand te boven gaan.

Voor de zekerheid scheuren de folteraars na afloop van het folterproces met een rood gloeiende tang nog even achteloos de tong van de veroordeelde uit de bek zodat het onmogelijk is voor het slachtoffer iets anders uit te brengen dan waanzinnige keel klanken,gesmoord in bloed.

Nadat de vrouw naakt is en uitvoerig intiem betast door haar beulen wordt ze op een tafel vast gebon den. Haar armen en benen wijd uiteen,tot vermaak van de aanwezigen,die recht in haar kut kunnen kij ken. De pijnlijke soms uren lang durende inspektie naar het Duivelsteken begint. Eén van de mannen pakt een scheermes en een schaal warm water en zeep.

Hij scheert ruw alle lichaamsbeharing van de vrouw af. De priesters eisen op plechtige toon dat geen lichaamsdeel wordt overgeslagen en kijken goed keurend toe als haar schaamdelen kaal geschoren er bij liggen als een sappige roze mossel met omge krulde kokette schaamlippen die haar schaamdeel het aanzien geeft van een smartelijk gekrulde sensu ele mond,zoals Catharina S. Als het kaal scheren eindelijk klaar is gaan de man nen over tot de naaldentest voor het Duivelsmerk.

Die kleine,ongevoelige plek op het wonderschone lichaam van de vrouw die haar Duivelse Meester de Satan zelve heeft achtergelaten bij de sexuele om gang met de heks als teken van zijn duivelse vak manschap-meestersschap zullen zij eerst eens gaan opsporen. De mannen nemen met een plechtig gebaar allen een lange scherpe naald ter hand en steken om beur ten de naalden diep in het vlees van de vrouw.

De folteraars weten uit ervaring dat ieder lichaam zeke re voor pijn ongevoelige plekken kent,maar waar om zouden zij haast maken met het prikkelen op plaatsen daar waar zij succes zouden kunnen heb ben,hetgeen een einde aan deze heel speciale fol tering zou maken. Het is zaak voor de sadistiese folteraars deze pijniging zo lang mogelijk te laten duren om te kunnen genieten van de opwindende aanblik van het kronkelende naakte vrouwenlijf.

El ke keer windt het de mannen weer op om langzaam naalden te steken in alle intieme plekken van een aan hun sadistiese willekeur overgeleverd lichaam. De naalden worden bij voorkeur gestoken in de borsten,kruislings dwars door de gevoelige,stijve tepels,oksels,voetzolen,schaamlippen,clitoris,anus,dijen en billen van de vrouw.

Als de tepels niet uit zichzelf stijf gaan staan of als er sprake is van een zogenaamde luie tepel dan is daar de schaal met ijs klonten om de tepel even aan het schrikken te ma ken. Iedere keer dat de vrouw luidkeels en wanho pig schreeuwt schudden de priesters teleurgesteld het hoofd omdat het merk van de duivel weer niet gevonden is en wenken de sexueel opgehitste beu len ongeduldig om verder te gaan,die er steeds meer plezier in gaan krijgen.

Eén van de priesters wijst naar het houtskoolvuur met de gloeiende tangen en roedes en vraagt de vrouw weer haar zonden te be kennen, want anders Voorlopig is er echter voor haar alleen het tijdelijke vuur van de rood gloeiende folterwerktuigen.

Een gloeiende roede wordt uit het vuur gehaald en haar getoond. Even de tepel schroeien is voorlopig wel genoeg,zegt een priester zuinig,die zich onder dehand openlijk en schaamteloos masturbeert ter wijl hij begerig naar het kronkelende lichaam van de vrouw kijkt. De ene tepel wordt vakkundig geschroeid. Daar is het gesis en de stank van verbrand vlees.

De vrouw gilt uitzinnig en valt dan flauw. De priesters spuiten hun geil vrolijk in het rond en brengen haar met hun geile poten liefdevol weer bij kennis. Ze mag wat wijwater drinken als beloning en krijgt een askruis je op de zwaar gekwetste tepel en haar venusheu vel. De priesters glimlachen begijpend naar haar met een zuinig roomsch pruimedantenmondje en geven een wenk dat de tweede tepel nu ook geschroeid kan worden.

Weer schreeuwt de vrouw even uitzin nig als de eerste keer en verliest weer voor enige tijd het bewustzijn. De priesters trekken zich voor de tweede keer af en komen brullend van sadistiese lus ten klaar.

Een tweede keer wordt zij bij gebracht en weer ziet zij de genotzuchtig glimlachende gezichten van de roomsche geestelijken met de dunne,wrede lippen. Als ze weer helemaal bij kennis is ligt zij uitgstrekt op het rek van de schande. Een rek- en strekbank waarop de ledematen van de gepijnigde worden uitgerekt met als verdwijnpunt het oneindige. Een katoenen doek wordt voor haar neus en mond ge bonden en een folteraar giet water over de doek zodat zij nauwelijks adem kan halen en bijna stikt.

Een foltering die ook nu nog wel wordt toegepast in de kerkers van geheime diensten overal ter wereld. Na enkele keren wordt de doek even weg gehaald. De priesters vragen haar indringend naar de Zwarte Mis die zij naakt zou hebben bijgewoond. Waar werd de laatste gehouden? At zij gebraden of klaar gestoofd mensen vlees? Wie zag zij daar? Had zij de anus van de Duivel gelikt of gekust? Waar smaakte de anus van de duivel naar?

Had zij de anus van de duivel met haar tong geneukt? Hoe voelde het lid van de Duivel aan? Hoe groot was de penis van Satan? Hoe zwaar waren zijn teelballen?

Stortte hij zijn duivelszaad in haar uit en wat was de kleur van het duivelssap? Hoeveel liters bedroeg de ejakulatie van de Satan? En was dat ijskoud of brandde het als hellevuur? Had zij zich door demonen in haar anus of mond laten neuken en was zij daarbij klaar gekomen? Had zij tegennatuurlijke sexuele omgang gehad met andere heksen?

En genoot zij daar van? Bij iedere ontkenning van haar kant wordt het grote wiel van de rekbank iets verder aangedraaid. Eén voor één breken haar ribben. Haar enkels zijn al lang ontwricht. De pijn is niet langer te dragen. Een schouder is beschadigd. De vrouw is al lang buiten kennis geraakt. De priesters geven een teken om haar van de rekbank te halen. Het is lunchtijd en de priesters zijn al enige malen klaar gekomen in eigen hand,dus de hoogste nood wat de sexuele goesting betreft is over gedreven.

Daar krijgt een normaal mens honger van. Alle deelnemers aan dit pijn fes tival zijn hevig teleurgsteld dat de vrouw nog steeds niet heeft bekend. Gisteren ging het gemakkelijker toen ze een mooie,blonde jongeman van 25 bij zijn ballen tegen het plafond ophesen en daar rustig drie uur lieten hangen en hij alleen nog maar waanzin nig brabbelend een bekentenis kon afleggen.

De priesters verlaten de folterkamer met de mededeling dat de folteraars nu wel langzamerhand kunnen gaan beginnen met de zwaardere folteringen uit de megaklasse. De geestelijken verzoeken enigzins kor zelig niet weer geroepen te worden voordat de vrouw eindelijk bekend heeft. In de tussentijd zul len ze menig pintje pakken. De pijnkoningen kijken elkaar plechtig aan als gezworenen.

Zij weten dat er geen normale nacht zal zijn voor deze jonge,aantrek kelijke vrouw,tenminste niet in de nog steeds rede lijke fysieke konditie waar in haar lichaam nog steeds verkeert na de lichte tortuur,die haar hooguit sexueel opwond. Elke echte vrouw vindt het lekker als ze pijn lijdt onder de handen van een echte S. Als zij haar nu lieten gaan zou de chirurgijn haar zonder moeite nog steeds kunnen oplappen en zou zij binnen korte tijd weer even aantrekkelijk zijn. Terwijl de vrouw weer buiten bewustzijn is nemen de mannen haar sexueel op verschillende manie ren.

Het lijkt alsof hun lusten niet zijn te bevredigen. Ze vinden het wel gemakkelijk dat ze niet bij ken nis is. Meer dan een sexueel speeltje zo als de op blaasbare sexpop van anno nu is zij niet. Nu hun sexuele lusten tijdelijk zijn gestild,kennen zij geen terughoudendheid meer en kent hun wreed heid al helemaal geen grenzen meer.

Eén van de mannen strooit zwavel in haar oksels en steekt het aan. Haar handen worden op haar rug gebonden en haar enkels samen gesnoerd zodat zij niet langer kan trappen en ze wordt tegen het plafond op gehesen met een takel installatie. Als ze meters hoog hulpeloos bengelt laten ze haar plotseling vallen. Dit ritueel,door de geestelijke “de doop van de geesten van de lucht” genoemd,wordt talloze malen her haald.

De mannen genieten elke keer als ze haar weer omhoog takelen en uiteindelijk gewichten van dertig kilo aan haar enkels bevestigen zodat ze nog harder tegen de stenen vloer smakt. De mannen willen bloed zien,ruiken,proeven en zich aan haar levenssappen bedrinken. Nog steeds wil de onschuldige vrouw niet bekennen. De mannen kijken elkaar veel betekenend aan. Zij we ten wat haar weigering betekent en gaan dan zwij gend over tot drastieser maatregelen. Haar tenen worden één voor één in duimschroeven geplaatst en stevig aan gedraaid tot het bloed er uit spuit van on der de nagels.

De tenen breken één voor één met een licht knappend geluid alsof paprikachips tusen de tanden en kiezen breken en knarsend vermorzeld worden. De vrouw gilt nu voortdu rend aan één stuk door de martelende pij nen. De mannen genieten uitbundig en kennen geen medelijden. Nu de mannen zich al lang niet meer bekommeren om haar uiterlijk schoon of haar kon ditie gaan ze steeds harder te keer met rood gloei ende staven,naalden,scheermessen en tangen. Vo rige week nog scheurde de hoofd folteraar lachend de borsten van een jonge vrouw er af met een paar gloeiende tang en.

Een gloeiende pook wordt diep haar anus in gedreven uit volle kracht tot aan het handvat en een penisdikke andere gloeiende staaf tegelijker tijd haar vagina in geramd. De folteraars grijnzen en je ziet ze denken: Hebben is hebben en krijgen is de kunst,kutwijf! Even een gaatje vullen,een zwevend ouwe wijven ouweltje weg slikken en voor het zingen de kerk uit zie je de priesters denken,terwijl zij hun gesteven manlijk deel ontuchtig beroeren!

De folteraars maken nu toch serieus haast om nog voor het avond eten thuis te zijn. Ze zijn nu al vanaf zeven uur ’s ochtends twaalf uur aan één stuk bezig deze vrouw stukje bij beetje fysiek en psychies af te breken en het leven uit haar lichaam en geest te folteren. Even tueel zullen zij haar hele gebroken lijf door de cylinders van een stalen wringer halen om haar tot een bekentenis te dwingen,zoals ze mannen die weiger achtig zijn wel even op de ballenschaaf zetten.

De folteraars hebben nu haast om er een einde aan te maken en gieten een fles gewijde zalfolie over haar kaal geschoren hoofd en steken het in brand. In haar verschrikkelijke wanhoop schreeuwt de vrouw nu dat ze eindelijk toch maar wil bekennen. De beulen applaudisseren en de opgeluchte priesters worden erbij geroepen en de afzichtelijk mishandelde vrouw stamelt een bekentenis uit haar verkoolde zwart verbrande lippen en erkent dat ze een heks is die de Zwarte Mis heeft bezocht en het vlees van pas geboren babies heeft gegeten.

De priesters krab ben aan hun jeukende ballen en slaan hypokriet een kruis,prevelen een weesgegroetje,kijken elkaar triomfantelijk aan en glimlachen. Ze hebben een geslaagde dag achter de rug. Iedereen, behalve het gefolterde onschuldige slachtoffer,is tevreden.

In Rome gaat er in het vaticaan een applaus op. De beulen overleggen of er nog genoeg tijd over is om de vrouw bij wijze van wrede beloning voor haar bekentenis op het rad te leggen en al haar lede maten één voor één te breken alvorens ze vroeg in de ochtend na een vreselijke nacht naar de brandsta pel gaat. De folteraars maakten deel uit van een obscene en monstrueuze industrie,die werk gaf aan rechters,priesters,beulen,folteraars,gevangenbewaarders,exorcisten,heksenjagers en houthakkers om voor hout te zorgen voor de brandstapels.

Nog steeds zijn roomsche mensen door het vaticaan ver plicht achter in de tuin een stapel brandhout voor radig te houden om op een teken van Rome aan hangers van de reformatie weer op de brandstapel te zetten. De folteraars werden gewoonlijk betaald per gefol terde,bemerkten spoedig dat de slachtoffers onder de extreme martelingen genegen waren namen te noemen van andere heksen en duivelaanbidders. Genoeg werk aan de winkel tot tegen het einde van de zestiende eeuw.

Wat dachten jullie van kardinaal Simonis? Hij adoreerde zijn zoogbroer Piers Gaveston. Paus Bonifatius,die niets moest hebben van openlijk gedemonstreerde homosexualiteit,arrangeerde een schijnhuwelijk met Isabella,de “wolvin van Frank rijk. Helaas had zij nog meer voor haar weder helft in petto. Als een passende straf voor de zonde of,wat veel waarschijnlijker is,om bewijsmateriaal van haar gruweldaad te verbergen,werd een gloeien de ijzeren staaf heel langzaam bij de koning anaal naar binnen gedreven.

Daarna werd hij aan het volk tentoongesteld. Uiterlijk was hij zonder kwetsuren. Niemand keek naar de anus van de koning om. Geen mens liet zich echter om de tuin leiden. De afgrijse lijke pijnkreten van de koning waren uren lang door het hele kasteel te horen geweest;de gruwelijke plaats des onheils is er nog steeds te zien.

In ieder geval kreeg hij als troost een schitteren de begrafe nis in de abdij van Gloucester,nu de kathedraal,die werd bijgewoond door de niet zo bedroefde weduw e die opdracht had gegeven tot de gruweldood van haar man. Zo waren de middeleeuwers nu eenmaal. Schuilt hier een les in voor de eigentijdse gehuwde homo? Zorg ervoor geen ijzeren pook en open haard vuur in huis te hebben,want voor U het weet voelt U na een gezellige avondje met Uw aanbeden wederhelft op de smetteloos witte schape vacht voor het vrolijk knapperend houtvuur na Uw zoveelste glaasje Cabernet Sauvignon de gloeiende pook Uw niets vermoedende achteropening in glij den en dat is me even schrikken!

Dat komt nooit meer goed! Daar is geen kruid tegen gewassen! U kent die soortgelijke passage uit één van de boeken van Jerzy Kosinski? Maar in die roman was het geen gloeiende ijzeren pook,maar een steekwapen. Een degen geloof ik. De effekten ten dode toe zullen ongeveer hetzelfde ge weest zijn,dat hoeft U niet te betwijfelen! De achter uitgang dient,net zoals bij die beroemde bioscoop Cineac,in de Reguliersbreestraat in de veertiger ja ren,nimmer gebruikt te worden als ingang,dat is de les die daar uit valt te leren.

Ik heb mij aan deze praktijk als zevenjarig jongetje,maar ook decennia later,overigens regelmatig schuldig gemaakt zonder enige gevoelens van spijt of diep berouw te koeste ren. U ziet maar weer dat U te maken heeft met een gewetenloze kunstenaar van groot kaliber!

In bizarre gevallen is er zelfs sprake van onvrij willige anale of vaginale penetratie langs okkul te weg. In “Eros and Evil”van R. Masters valt te lezen hoe een jonge,aantrekkelijke vrouw een bizarre ont moeting heeft met een mediamieke lesbiese vrouw, die haar via een geheime magiese methode sexueel neemt. De jonge vrouw had het medium privé ge konsulteerd na een aantal spititistiese groeps sé ances die zij had bijgewoond en waar zij diep van onder de indruk was gekomen.

De geheimzinnige vrouw trok haar bovendien ook fysiek zeer aan. Het medium had onder voorbehoud toegestemd maar als voorwaarde gesteld dat de vrouw aan al haar eisen tijdens de séance moest voldoen,hoe bi zar ook. Toen de jonge vrouw de half duistere séancekamer binnen kwam eiste het medium dat zij zich beiden uitkleedden om geheel naakt aan het oproepen van de geesten te gaan beginnen.

Naakt zaten zij ontspan nen in gecapitonneerde stoelen tegen over elkaar,de geslachtsdelen slechts een paar decimeter van el kaar af. Al snel voelde zij de strelende handen van de mediamieke vrouw over haar borsten gaan en alhoewel zij geen enkele ervaring had met de les biese liefde vond zij het bepaald niet onaangenaam en reageerde hartstochtelijk.

Toen het medium in een diep trance ging, schrok de vrouw toen zij zag hoe uit de vagina van het medium een vreemde mist achtige substantie verscheen,die snel vaste vorm aan nam,zich uit strekte en een gedraaide,gewelfde vorm aannam,ongeveer zoals een grote 30 centimeter lange penis van een man.

Terwijl de jonge vrouw versteend in haar stoel bleef zitten en zich niet kon bewegen zag zij hoe de merkwaardige vorm in erektie steeds meer in haar richting tussen haar dijen kwam. Buiten haar wil om,volkomen gehypnotiseerd door het supranormale gebeuren en tevens hevig sexueel opgewonden spreidde zij haar dijen bijna otomaties en het duivelse ding gleed haar vagina binnen.

Toen de monsterachtige bo vennatuurlijke substantie haar diep penetreerde voel de zij een dodelijke koude in haar diepste vrouwe lijkheid,maar tegelijkertijd een bovenaardse opwin ding. Vervolgens begon de kamer om haar heen te draaien met steeds grotere snelheid en viel zij flauw.

De bovennatuurlijke penis,zo koud als een ijspegel nestelde zich diep in haar vagina en bleef daar voor lange tijd. Toen zij na ander half uur weer langzaam bijkwam,zag zij hoe de mediamieke vrouw nog steeds in een diepe trance verkeerde met gesloten ogen en haar ene hand tussen haar benen had om haar vaardig te masturberen,zich over haar heen had gebogen en een stijve tepel tussen de lip pen van de jonge vrouw trachtte te duwen.

Niet langer was de jonge vrouw gefascineerd door de bovenaardse aantrekkelijkheden van haar oog verblindende spirituele lesbiese minnares,maar pak te hevig verward haar kleren bij elkaar en ontvlucht te de woning van deze door tegennatuurlijke sex ge obsedeerde onweerstaanbare sirene voor eens en voor altijd. De weerloze,naakte vrouw heeft nooit geweten wat zich heeft afgespeeld in de anderhalf uur dat zij bui ten bewustzijn was in de kamer waar duistere mach ten heersten en haar tijdelijk in bezit namen.

Wij we ten uit goede bron dat zij haar verloving verbrak en een leven leidde van zeer buitensporige,bizarre sex uele praktijken en zowel met mannen als met vrouw en haar leven lang sexuele betrekkingen van allerlei aard onderhield en sadomasochistiese relaties niet bepaald schuwde.

Zoals de meeste biseksuelen bleef zij haar hele le ven verlangen naar de geneugten van haar eigen sek se en daar ook regelmatig aan toe geven als slavin van haar eens langs okkulte weg opgewekte,demo niese lusten. Een algemeen kenmerk van sex met onzichtbare minnaars,demonen,in- en succubussen,maar ook met de duivel zelf is altijd weer de koude die vermeld wordt door de gepenetreerde man of vrouw als het de penis van een demon of de dui vel zelf betreft.

Kunt U daar eens Uw onthullend hartverwarmend licht op laten schijnen? Ik heb fotos gezien die in het geheim door een Fran se monnik zijn genomen van een bijeenkomst van een heksenkring waar de duivel werd aangeroepen door de naakte deelnemers.

Na een uitvoerig ritueel koos de demon zich een partner waarmee hij langdu rig sexuele omgang had. De vrijpartij was volgens de geestelijke buitensporig,buitengewoon hevig en hartstochtelijk.

Kortom,een lust voor het oog voor diegenen die genieten van het zien van een stevig partijtje neuken. Sex met een demon is misschien voor sommige ouwe rukkers die niet aan de vrouw kunnen komen mischien aantrekkelijk alhoewel de ge volgen vaak desastreus zijn voor de aardse deel nemers,maar naaldhakken als sex- en levens partner is weer een heel ander bizar verhaal, waar U volgens anonieme bronnen als kenner van het fetisjistiese S.

Een vliegende vogel vangt altijd wat,dus zodoende. Mijn echtgenote schreef in de tachtiger jaren een boek over schoenen en dan stuit U onvermijdelijk op aan eroties opwindend schoeisel verslingerde schoenfetisjisten. Meneer,U zult het geloven of niet,maar er zijn wat malloten en kermisklanten op palen van hakken aan ons voorbij getrokken en een normaal mens zou daar moe van worden,maar niet Fred van der Wal,die van huis uit wel wat gewend is op het afwijkende,hellende,sexuele vlak.

Breek hem de bek niet open! U herkent hem van verre door zijn gebogen houding, de kalende kop met vlasblond,dun haar langs de slapen en een naar de grond gerichte in zichzelf gekeerde,troebele blik. Vrouwen worden niets ver moedend door de onfrisse gluiperd aanbeden op een ongezonde manier en hongerig nagekeken.

Hij is op weg naar zijn werk als nederige kantoorklerk bij een Amsterdamse scheep vaartmaatschappij. Vlak bij het centraal station ziet hij een opvallende,mooie vrouw die “zijn tiepe schoenen” draagt.

Zwarte lak leren pumps met puntneuzen,hoge hakken van wel 15 centimeter! Hij hapt naar adem. Het lijkt alsof hij een hartaanval krijgt! Zijn gelaat wordt paars als hij te lang zijn adem in houdt. De kultuur schok is wel erg groot! Hier ontwaart hij de ideale schoen,zo maar op straat.

Een schoen waar hij al maanden lang naar op zoek was. De aantrekkelijke vrouw draagt netnylons en een strakke kokerrok. Een strakke bloe se toont haar dubbel D-cuppers duidelijk. Haar bru tale,zeer geprononceerde,stijve tepels tekenen zich duidelijk af in de glanzende half doorzichtige stof.

Dit moet een vrouw zijn van de wereld die van wan ten weet,anders liep zij er zo niet bij, schiet het door hem heen! Oooh,mocht hij zich ter plekke aan haar voeten op het plaveisel ter neder vlijen om het stof van haar schoenen te likken en haar voeten te kus sen om daarna met zijn lippen en tong steeds hoger en hoger te gaan op weg naar dat hemelse kardinale punt dat iedere vrouw zo lang als het duurt tussen haar dijen verborgen houdt en waar zij het meest naar vis smaakt;hij zou de gelukkigste man op aarde zijn!

Even op de hoek een harinkie met gefruite uitjes pikken om nog voor kantoortijd in één keer zijn keelgat in te laten glijden om te kalmeren,schiet het door de man heen. Hij durft als kantoorpikkie de vrouw niet aan te spreken of naar haar naam en adres te vragen om de kennismaking na kantoortijd voort te zetten. De hele dag is hij gespannen en maakt talloze fouten in de administratie met alle aankomst en vertrektijden van schepen die hij nauw gezet moet noteren in ellenlange kolommen.

Zijn zeer aantrekkelijke mede werkster Mila H. Hij heeft geen kans bij haar,weet hij,want straks is er weer die jonge blonde half langharige kunstenaar die in de Nieuwe Spiegel straat woont aan de poort van het scheepvaartkom pleks als de werkenemers met hunne ruwe bolsters zonder blanke pitten om klokslag 5 uur naar buiten komen en hij op haar staat te wachten in zijn hippiekleding die iedere moderne artist in de jaren ’60 draagt.

Het lijkt alsof ze hem als vrijgezel spot tend uitlachen als zij haar in zijn bijzijn uitvoerig en ongegeneerd kussen en gearmd naar het huis van de artist lopen om daar een snelle wip te gaan maken nog voor het avondeten van 6 uur. Hij krijgt er kompleksen van en vermoedt in zijn paranoia dat ze weet hebben van zijn sexuele afwijking en daar voelt hij zich ongerieflijk bij!

Voor de zoveelste keer draait hije en video fragment van een Charlie Chaplin film waarin hij half gek van de honger een paar schoenen op eet. Daar geniet hij als toeschouwer van! Hij gaat naar zijn speciale zolderkamer waarvan de deur is afgesloten met maar liefst drie sloten. Zelfs zijn bejaarde moedertje mag hier niet komen! Liggend op een bank bedrijft hij uren lang de liefde met enkele van de tientallen paren damesschoenen en kijkt onderhand naar fotos van zichzelf waarop te zien is hoe hij sexuele ge meenschap met één van de vele pumps beoefent.

Hij prefereert pumps met open teenruimte omdat daar het topje van zijn stijve paarse lul zo mooi in uitkomt en optimaal bereikbaar is als hij de schoen waar zijn penis in zit gevangen in sexuele razernij op en neer beweegt Hij knarst zijn tanden en het schuim staat hem op de lippen als hij brullend klaar komt en zijn zaad in dikke witte vlokken het schoen bed in druipt.

Zijn penis is na het uren lange schu rende verblijf Rock me baby! De pijn windt de man echter nog heviger op en dwangmatig masturbeert hij voor de zoveelste keer en schreeuwt het uit in wilde extase. Nieuwsgierig vroegen de buren naar aanleiding van het hels gebrul al eens of hij op zolder een wild dier zoals een jonge tijger of volwassen leeuw in een kooi hield als hobby. Hij heeft wel een schoen met tijger- en panterdessin, maar dat is dan ook alles en die geven voorlopig geen kik,bezweert hij ze.

De tolerante buren,leden van de VPRO,zijn gerustgesteld en zeggen hem voortaan met rust te laten als hij zijn hobby beoefent. Als je aan mijn schoenen komt,kom je aan mij! Zo beweren boze tongen o.

Volkomen uit de lucht gegre pen,maar die fijne christenen liegen wat af. Niet iedere parafiel lijdt echter aan sociale disfunk tie of exhibitionisties gedrag.

Velen hebben zoals hij hun afwijking goed gekamoefleerd en geïntegreerd in hun alledaags bestaan. Zij leggen zich erbij neer en zien hun prettig gestoorde sexuele afwijkingen als een verrijking van hun toch al spannende leven. Men vindt onder de parafielen geestelijken, le raren,miliatiren,kunstenaars en andere militante be roeps groepen tot ministers aan toe. De “Diagnostic and Statistical Manual IV,”dat bekende internationaal erkende handboek voor de psychia trie,dat Fred van der Wal er laatst nog op na sloeg, geeft aan dat iemand aan parafilie lijdt als hij of zij tenminste zes maanden aan deze vorm van sexuali teitsbeleving lijdt.

De tijdsspanne van 6 maanden lijkt mij diskutabel,maar men moet toch ergens een grens stellen. Het is mij niet bekend of deze grens is getrokken na statisties onderzoek over een lange periode van de proefpersonen. Navraag bij de eerder genoemde kunstschilder leert ons dat hij al 41 jaar lang op lingerie,make up en pumps was gefixeerd zonder zich daar om druk te maken en vanaf zijn zestiende levensjaar lingerie droeg.

Zijn eerste homosexuele relatie waarbij hij meestal lingerie droeg en die vier jaar duurde da teerde van zijn veertiende tot zijn achttiende levens jaar en nog steeds ziet hij die periode als een psychosexuele verrijking. Pas in ging hij donkerblauwe en rode nagellak gebruiken en droeg een bontjas tot verbijstering van de ruw gebolsterde inwoners van het kleine Friese,ingeslapen dorpje waar hij toen woonde. De kunstschilder stond bekend als “de man met de bontjas.

In de ontwikkelings psychologie stelt men dat de fetisjist het objekt ziet als een partner. Het “Diagnos tic and Statistic Manual IV” geeft aan dat men fetis jisme al reeds bij jongeren op zeer jonge leeftijd moet kunnen waarnemen.

Het betekent voor de door snee schoen fetisjist dat de schoen zijn vriendin en liefdespartner is waar geen vrouw mee kan con cur reren. Wij kennen allemaal de verhalen van traves tiet en die al reeds tijdens de kleuterleeftijd de lingerie, jurken,schoenen en bloeses van mamma aantrekken en daar nooit meer mee ophouden.

Toch moet een schoenfetisjist niet worden verward met een doorsnee travestiet. Travestieten dragen,zoals U weet,bepaalde kleding alleen maar om zich tijdelijk vrouw te voelen en begeerd te weten.

Een schoenfetisjist wijkt sterk af van de doorsnee travestiet door de seksuele bele ving die het schoeisel hem schenkt. Een bekende schoenfetisjist beschrijft hoe hij de liefde bedrijft met de damesschoenen door ze te likken,te kussen, te strelen,te vingeren en te kneden als of het de sexuele organen van een vrouw betreft.

Hij interpre teert de schoenen onbewust of bewust als vrouwelij ke geslachtsorganen. Niets op tegen,zouden wij zo zeggen! Een schoenfetisjist kan een travestiet zijn, maar niet noodzakelijkerwijze. Beide afwijkingen staan los van elkaar doch kunnen ook in kombinatie voor komen.

De ene schoenfetisjist is echter de andere niet! De voorkeuren voor bepaald schoeisel zijn meestal heel verschillend. De sexuele fantasieën echter komen wel over een. Hij zal deze uitvoeren door langdurige masturbatie in alle eenzaamheid of in tegenwoordigheid van een begrijpende al of niet betaalde partner,die “zijn lie velingsschoenen” moet dragen om hem aan zijn ge rief te helpen.

Indien de schoenfetisjist echter een psychopaat is kan één en ander voor komplikaties zorgen die ver strekkende gevolgen kunnen hebben. Jerry Brudos vermoordde in de zestiger jaren waarin alles kon talloze vrouwen in Oregon,die zijn favoriete schoenen droegen. Eigen schuld,dikke bult” De rechtbank verklaarde zijn verweer in het geheel niet ontvankelijk. Een belangrijk kriterium voor zijn moordzucht was dat ze vooral aantrekkelijke schoenen moeten dra gen.

Bij één van die vrouwen sneed hij haar voet af toen ze nog leefde en plaatste die in de vrieskist waar ze zelf bij was.

Vervolgens zette hij de afge broken naaldhakken uit zijn kollektie op deze voet als eerbetoon aan al die vrouwen die hij had aanbe den en vermoord.

Vervolgens sneed hij haar,toen zij weer bij bewustzijn was gekomen,lachend de andere voet af. De adel die histories gezien stijf staat van de sexue le afwijkingen was al in de achttiende eeuw geïnte resseerd in voet- en schoenfetisjisme. Edellieden hadden weinig anders aan het lichtzinnige hoofd dan hoeren en snoeren. Zo was het in die tijd sociaal niet gaccepteerd als vrouwen de voet of het schoeisel lieten zien en dat was de oorzaak van het ontstaan van het voetfetisjisme,want wat verboden is pas lekker!

In besloten Habsburgse en Victori aanse kringen droegen de vrouwen de meest extre me schoenen met hakken van 20 tot 30 centimeter, korsetsluitingen alsof een traliewerk van de Neder landse Spoorwegen moest worden afgesloten en gingen geschied door het leven op gigantiese plat toozolen.

De beknelling en de funktionele beperk ingen leiden tot grote sexuele opwinding bij de draagster en de toeschouwer die gevoelig was voor het aan S. Een ander overduidelijk sadomasochistiese aspekt is de onderdanige positie die de schoen fetisjist aanneemt ten opzichte van de aanbeden vrouw die “zijn” lievelingsschoenen draagt, waar mee ze hem kan vertrappen,maar ook kan liefko zen en sexueel bevredigen.

Uit de literatuur en af beeldingen is bekend dat menig manlijk schoenfetis jist zich anaal liet neuken door een naaldhak die zijn anus werd in gedreven door een troostende liefdevolle,behulpzame,zachte,poezelige vrouwen voet of -hand. Het is overbodig te vermelden dat de kringspier en het tere darmweefsel niet berekend is op de stilettovormige hakken van het door de schoenfetisjist aanbeden schoeisel. Een soft gevorm de,goed ingevette dildo met afgeronde top in de achteringang of uitgang is heel wat anders!

Diverse fabikanten van sexartikelen zijn hier aan tegemoet gekomen door schoenen te ontwerpen waarvan de afschroefbare hak vervangen kan worden door een dildo,een vibrator of klopboormachine.

De penis schoen bleek een gat in de markt te vullen. Een schoen die aan de vrouwenvoet zit gegoten en waar van de hak de anus van de onderdanige man penetreert bepaalt dus de hierarchiese positie van de machtige vrouw. Zij kan immers met een wel gerichte trap waarbij zij haar messcherpe hak als een speerpunt hardhandig de endeldarm in stamp end hem de darmen uit zijn lijf en het paarse sap uit zijn melik trappen als zij dat wenst.

De Westerse schoenfetisjist heeft een voorkeur voor gladde,zwar te lakschoenen met hoge puntige hakken. De vrouw is zo voorzien van in zijn ogen machtige en ge vaarlijke wapens,die zijn manlijkheid direkt bedrei gen als de hakken in de richting van zijn geheime opening,ballen of lul komen.

Hij ziet de schoenen als een verlengstuk van het bedreigen de vrouwelij ke lichaam. En gelijk heeft hij! De vrouwtjes zijn dankzij de sexuele revolutie weerbaarder dan ooit en nemen niet zelden het initiatief op sexueel gebied zelf in handen of tussen de aanminnige voetjes.

De masochistiese obsessie voor schoenen bepaalt het geheime sexuele leven van de schoenfetisjist. Dankzij zijn heel specifieke en selektieve kijk op de schoen in het algemeen en de draagster in het bij zonder kan hij zijn leefwereld helemaal afstemmen op zijn seksuele voorkeur en diepe behoefte aan on derdanigheid.

Zo zal hij naast het verzamelen van damesschoenen een baan ambiëren in een schoe nenzaak. Veel mannen bezoeken regelmatig een schoenen zaak om op de hoogte te blijven van de nieuwe kollektie en vooral om zich sexueel op te winden.

Zodra zij de leerlucht in de opgewonden snuivende,trillende neusgaten voelen krijgen zij een instant erektie. Verkopers in een schoenenzaak zijn altijd weer verdacht op eenzame mannen in de zaak die met een duidelijk zichtbare erektie damesschoe nen bevoelen,tegen de ranzige gulp aan drukken,op stuitende wijze onwelvoeglijke, wrijvende bewe ging en met een elegant schoentje ter hoogte van het kruis maken en soms ook nog kompleet met een natte vlek in hun broek,aantrekken.

Nu heb ik zelf maat 42 dus wat mijn maat betreft kan ik te kust en te keur leuke goedkope damesschoentjes vinden bij De Schoenenreus of Scapino,maar voor de boot werker met maat 48 of Kees B. Andere mannen houden hun sexuele voorkeur voor schoenen of lingerie verborgen voor hun huwelijks partner of laten haar de schoenen of de lingerie dragen in bed die hen het meest opwinden als zij ze zelft aantrekken.

Zo bedreef ik persoonlijk in eens sex met een Amsterdamse medewerkster van het Rijksmuseum Karin K. U begrijpt zo ook wel dat ik daar geen enkel bezwaar tegen aantekende! Verandering van spijs doet eten en ik houd van dames en heren met heel exotiese,bizarre sexuele voorkeuren!

De huwelijkspartner hoeft hier als substituut schoen allemaal niets van te weten,zo lang de gekookte pie pers maar om zes uur op tafel staan,want anders laat hij haar vallen als een hete aardappel. Sexueel genot wordt nu eenmaal meestal niet binnen,maar buiten de echtelijke relatie gezocht,maar vooral gevonden! In weer heel andere gevallen is er sprake van een instemmende,tolerante levenspartner. Anderen be zoeken veel te duur betaalde dames van plezier ge dreven door de schaamte voor de eigen aangeboren dus natuurlijke sexuele voorkeuren.

Het dragen van bepaalde schoenen of lingerie of het meenemen daarvan naar een minnaar of minnares kunnen een motivatie zijn om zo nu en dan ook eens gebruik te maken ter afwiseling van betaalde sexuele diensten door derden verleend in part time verband.

De eigen beleving van de lingerie- of schoenfetisjist bestaat uit verschillende aspekten. Op de eerste en belangrijkste plaats het sadomasochistiese aspekt. Bij een sadomasochistiese relatie gaat het er om dat door het ondergaan van verbale en daad werkelijke vernederingen,dienstbaarheid aan de dominant,in tense pijn,volgzaamheid,angsten en sexuele stimu latie een extatiese toestand van opwinding ontstaat voor de onderdanige partner zowel als voor de do minant die zijn gelijke in een normale sexuele ver houding niet kent Dit betekent voor de schoen fetisjist dat het bedreig en en pijnigen van de tepels,lul,balzak,anus en mond een diep bevredigend gevoel van een alge heel welzijn verschaft.

Vandaar ook de voorkeur voor puntige,hoge hakken die tegenstrijdige gevoe lens bij het slachtoffer oproepen. De naaldhakken vormen zowel een bedreiging als een aantrekkelijke optie voor hem. De angst voor de pijn en de gefanta seerde gevolgen van de anale penetratie met de vlijmscherpe naaldhak zijn de bron van de sexuele opwinding,die vooral geschapen wordt door de schoen maar ook door het gedrag van de draagster zelf.

Hierbij gaat het vooral om de suggestie dat de fetisjist zich in een uitzichtloze onderdanige positie bevindt,zoals in iedere S. Een ander heel belangrijk aspekt zijn de kwellingen en beperkingen van de schoenen. Een masochistiese schoen fetisjist of travestiet zal altijd damesschoe nen kopen die een maat te klein zijn. Het gaat er juist om dat men er niet of nauwelijks op kan lopen.

De beperkingen zijn doel en middel om tot orgasme te komen. De uitdaging is dat men slechts een paar passen kan doen of er nauwelijks op kan staan.

De fetisjistiese sadomasochistiese travestiet raakt sexueel opgwonden door fantasieën daar over en natuurlijk door het ervaren of aanschouwen er van. Sadomasochisme,travestie,biseksualiteit en fe tisjisme liggen vlak bij elkaar,maar meestal in el kaars verlengde of lopen door elkaar heen in mindere of meerdere mate.

Een derde aspekt is het visuele. Bij de vorige punten ging ik in op de fysieke beleving. Gelukkig is de Westerse seks industrie de latste decennia in gegaan op de naaldhak als extra sexuele dimensie van het S. Het verzamelen van foto- en video matriaal waarin vrouwen met naaldhakken worden getoond,behoren tot een belangrijk verza melgebied van de schoen fetijist.

De liefhebber is zelf mans genoeg om tot verdere invulling te komen van het materiaal in zijn fantasie. Naast het kopen van deze zaken kan de fetisjist overgaan tot het nemen van fotos met een verborgen camera van schoenen in schoenenzaken of van instemmende of van niets wetende vrouwen terwijl zij aan het schoenen passen zijn.

Het is de vraag of er sprake is van sociale dys funk tie bij de sadomasochistiese fetisjistiese travestie ten. Is er sprake van onvoldoende funktioneren in maatschappelijk opzicht? Is de vertegenwoordiger van deze kategorie otomaties gestigmatiseerd als geestesziek?

Naar mijn mening is daar geen sprake van! Het stelen van schoenen als dwanghandeling wil ik buiten beschouwing laten,omdat het in de strafrech terlijke sfeer ligt. Voor een enkeling is het stelen van damesschoeisel een onderdeel van de sexuele lustbevrediging en een onderbewuste manier van het veroveren van de imaginaire liefdes partner.

Schoen fetisjisme en sadomasochistiese fetisjistiese travestie zijn geen modeverschijnselen maar een ver nieuwing van die eeuwenoude cultus van sex en pijn in een nieuw geraffineerd,exclusief veelkleurig jasje gestoken.

Men zal als deelnemer zijn leven hier op af moeten stemmen. In een tijdperk van het grote genieten en veel aandacht voor de lustvolle aspekten van de seksualiteit in al zijn vormen vindt de sadomasochis tiese fetisjistiese travestiet zijn bevrediging onder gevoelsgenoten,in de porno industrie en op het inter net. Hij zal het zoeken en vinden in de speciale clubs,de kontakt advertenties in S. De één zoekt naar de ide ale Meester es ,de ander naar de ideale dames schoen of de meest verleidelijke dames lingerie voor het mannenlichaam.

Of een ieder zijn of haar seksuele voorkeur accepteert en van harte toejuicht is een tweede. De wereld van de travestiet wordt beheerst door beperkende,te strakke kleding en lingerie die zo strak zit dat de striemen zich duidelijk op de huid aftekenen. De lingerie moet strak zitten en ongemakkelijk om de drager er van sexuele lustgevoelens te kunnen schenken. Voor sommige travestieten is de lingerie persoonsgebonden en zal hij er alles aan doen om lingerie te verwerven van zijn geliefde of van een bekende.

Een travestiet kocht schoeisel dat twee maten te klein was en dat zo onkomfortabel zat dat hij alleen maar hinkend zich kon voortbewegen op bloedende voeten.

Hij droeg die schoenen het liefst in het openbaar. Hij trok dan zijn broek omhoog zodat de omstanders en voorbijgangers goed konden zien dat hij dames schoenen droeg met open hakken. Als het weer te slecht was dan trok hij de schoenen thuis aan en trok de enkel bandjes zeer strak aan waardoor hij behalve dikke,opgezwollen voeten ook nog een flinke erektie kreeg en soms kwam hij tot zijn grote vreugde spontaan klaar. Een andere travestiet kocht ook regelmatig dames schoenen die twee maten te klein waren maar toch kon hij daar kilometers op lopen en hele nachten op dansen in de diskotheek.

Het leek alsof voor hem de pijn een onderdeel was van de genotsbeleving. Havelock Ellis haalt de historie aan van een vrouw die het idee van haar voeten pijnlijk ingebed of ge boeid in strak leer eroties zeer opwindend vond. Ellis citeert verder een man die eroties plezier ont leende aan vrouwen die chique gekleed waren en stelde zich voor hoe hij haar de enkels zou boei en.

Deze man ontmoette jaren later een vrouw die tien jaar ouder was dan hij zelf die hij smeekte om haar enkels te laten boeien door hem. Zij stemde daar als vrouw van de wereld direkt in toe. Hij deed dat op een wijze dat haar schoenen zijn geslachtsor ganen raakten en dit veroorzaakte een erektie en eja kulatie.

Hij ondervond daarbij de hevigste sexuele gevoelens die hij ooit had ondervonden. Nostalgies terug kijkend heeft U wat lingerie betreft ook wel eens uitgeroepen… Waar is de befaamde Rosy Doll zie afb. Dat fantastiese kledingstuk van blauw nylon met kant motief en verwisselbare cups.

Ontworpen in,hoe kan het ook anders,Frankrijk en echt een uit komst voor de man of vrouw die van afwisseling houdt,zoals Fred van der Wal. Prakties ook,die ver wijderbare cups,daar kun je nog eens alle kanten mee uit in het maatschappelijk verkeer!

De zogenaame “Stechbra” heeft U nooit kunnen bekoren? Het lijkt wel een zootje leukoplast of een drukverband dat je moet omgorden. Ik krijg daar visioenen bij van spoedopna mes en slachtpartijen uit de ziekenhuisslagers wink els op de open hart operatie afdeling waar sadistie se,potteuze nachtzusters en half waanzinnige, psyc hopatiese,sexueel geperveteerde medici onder in vloed van psychedelica en drank de dienst uit ma ken,die terwijl zij aan het opereren zijn onderdehand steeds de teletekst beurskoersen met het ene oog in de gaten houden om hun call-of put optiewinsten te verzilveren op het hoogste punt.

Dan zie ik veel liever de open beha van Frederick of Hollywood met of zonder inhoud en anders trek ik het intieme kleding stuk zelf wel even aan ter de monstratie van de voordelen en speelmogelijkheden van de opengewerkte bustehouder. Zij heeft zich laten om opereren in de jaren ’50,daar knipte ik als zeventienjarige adolescent al fotos van uit de Piccolo en andere bladen. De “Wereld kro niek” geloof ik,daar stond dat toen ook al in. Het was een schandaal blad. Die operatie van Christine Jorgensen was dus ook heel goed geslaagd.

Er ging ook een verhaal over een man die in de klinieken van de Duitse concentratiekampen was verbouwd tot vrouw want die Duitsers wilden weten of dat ging,dan zouden ze al die Joden tot vrouw verbouw en om daar hun tegennatuurlijke ontuchtige gang mee te gaan. Daar werd door zogenaamde ex-ver zetsstrijders en andere Judengenossen toen schande over gesproken.

Ik voelde helemaal geen afschuw maar dacht: Wat een vooruitgang in de mediese we tenschap als dat nog eens perfekt gaat lukken, dan is de sky helemaal de limit!

In het fijn christelijke dus oersaaie blad “ De Spiegel” stond toen een artikel over Christine Jorgensen met fotos van de operatie en hoe zij er nu uitzag. Schei nou toch uit, zeg!.. Doe me een lol; zeg, ben je nou helemaal van de pot gerukt!.. Sodemieter toch gauw op!.. Ben je nou helemaal gek geworden? Nou moet je niet zeiken, hoor, want anders gaat de beuk er nog vandaag in!

Fred van der Wal stuurde ons een verontwaardigd kaartje nadat hij in de Leeuwarder Courant had gelezen tweede te zijn geworden in de Opstelwedstrijd onder de titel “Moedertje lief! Hij schreef verontwaardigd het liefst niet één maar wel alle vijf de titels gekombineerd te hebben in één opstel. Dus meende hij recht te hebben op niet één maar minstens twee boeken bonnen, zeker omdat hij binnenkort nog jarig zou worden ook!

Mijnheer van der Wal valt toevallig, net als W. Hermans, onder het sterrenbeeld van de Scorpio. Tijd om deze eigenwijze, interessante man eens aan de tand te voelen. We spreken om te beginnen af in de hall van het Hilton Hotel in Amsterdam. Bent u daar bekend dan? Als ik het Hilton binnenloop ontdek ik twee dingen: Eigenwijs mag hij zijn, maar het is hem toch niet helemaal in de bol geslagen.

Ik geef hem de uitslag van de jury. Zelfs geen paar kromme zinnen! Hij vergeeft het de jury: Ik had er eigenlijk toch wel meer verwacht. Ik vind het kloten van de bok! Ze doen alleen iets als er geld mee te ver dienen valt. En ik mag je wel zeggen dat je een gigantiese primeur hebt in je schoolblad met dit gesprek, want ik heb kort geleden een interview geweigerd met het Algemeen Dagblad.

Toen hebben ze mijn geheime telefoonnummer gepubliceerd. Horen en zien vergingen me twee weken lang! Uiteindelijk heeft hij me een bedrag van gulden geboden maar ik ben er niet op ingegaan.

Maar ik ben natuurlijk een ervaren rot dus ik neem niet één, maar vijf onderwerpen tegelijk en dan geef ik ondertussen ook nog mijn eigen visie. Dat is pas kuns. En dat was dat. Maar nou wil ik voor we verder lullen natuurlijk wel die boekenbon! Bent u bij de titel van uw opstel geïnspireerd door een bejaardentehuis in Voorthuizen waar juist acht bejaarden vergiftigd waren?

Dat heette ook Huize Avondrood. En ik ben dus iemand die tussen zijn persoonlijk leven en de rest van de wereld een definitief brandscherm heeft neergelaten, in tegenstelling tot mijn geachte collegae. Men tast in het duister over mij, en zo moet het ook maar blijven. De verhalen die over mij de ron de doen…man, man, man! Mijn overbuurman te Oldeboorn, de door mij hooggeachte gene raal Pacanda meende dat ik in mijn folterkelder in Frankrijk in een leren Meesters outfit da gelijks een dozijn masochisten bij hun ballen tegen het plafond optakelde terwijl ik veel liever een ouwe, lekkende werkster omgekeerd bij d’r achterpoten aan de uitgeslagen vochtige muur hang als wandversiering!

Wat had U nou gedacht? Want als ik even mijn ogen sluit, dan ben ik er niet meer, dus ik houd ze allebei zeer wijd open. Natuurlijk ben ik belangrijk, ik zou mezelf niet willen minachten, hooguit de ander en vooral mijn mislukte familie van losers. Breek me de bek niet open! Maar het gaat hierom: Als ik me wil amuseren in dit land, dan neem ik het openbaar vervoer, bijvoorbeeld de streek bus naar Voorthuizen.

Dan ga ik tegenover iemand zitten, en dan kijk ik de desbetreffende, onverschillig wie het is, eens peinzend aan en dan zeg ik: En binnen de kortste keren krijg ik het hele levensverhaal regel recht in mijn schoot gekotst. Hondje dood, ouders dood, echtgenoot balzakkanker, uitkakte ge zwellen, plassen bloed in de ontlasting, aids amme reets en noem maar op.

Nou, je kan me de pot op! Afvegen en doortrekken zul je bedoelen! Ik denk er niet aan om mijn persoonlijke leven bloot te geven. Daar heb ik héééélemaal geen be hoefte aan. Ja, men hééft natuurlijk niet veel, alleen zijn eigen onbenullige avonturen. Ja, wat moet je dan? Dan is het fijn om daarover te lullen. Ik heb daar het temperament niet voor. Nee, ik heb vijf computers staan in een prachtig huis in Frankrijk, ik heb mijn echtgenote pas nog een nieuwe oto gegeven Ik heb dat met mijn beide jatten, vanaf dat ik op m’n veertien de fabrieksjongetje werd, alles aan de wereld losgescheurd!

Er is me niets gratis gegeven. En dat geloei uit de ventilator doet me meteen aan Fries land denken Sterk geslacht Ik las in veel oude interviews dat u vroeger met uw werken langs de deur bent gegaan. Zo begint iedereen toch in het kunstenaarsplantsoen. Dat is helemaal niet waar. Ik heb nog nooit meegemaakt, dat Ik heb nog maar van één ie mand anders gehoord.

Ja, later is dat populair geworden, maar als je weet wat voor tijd het was, welk een arremoe wij leden! Ik was in de eerste Amsterdamse kraker! Het atelier in de tweede Nassaustraat. Je moest ze horen die maatschappij hervormende linkse kollegaatjes in het ateliergebouw; ze wilden onder aanvoering van de Jood Hartog Eysman een petitie te gen mij organiseren omdat ik niet onderaan de lijst van gegadigden had afgewacht op mijn beurt. Nou, als het van dat zootje Amsterdamse kommunisties BBK tuig had afgehangen had ik na 25 jaar nog geen atelier ruimte!

Daar hebben jullie allemaal geen idee meer van. Daarom is dat geslacht zo sterk, niet kapot te krijgen! Je hebt de bitterheid van het bestaan leren kennen. Er was maar één mogelijkheid, erop of eronder hetzij er dwars door heen. Voor die laatste mogelijkheid heb ik altijd gekozen. Ik ben gotzijdank geen lid van een sekte als de Pinkstergemeente waar sukkels, misfits en losers d edienst uit maken. De vorige generatie;mijn ou ders dus, waren slapjanussen, huilebalken, sukkels zonder sokkels en potentiële suicidalen.

De mensen uit het vak die er aan onderdoor zijn gegaan zoals de illustrator Teun Nijkamp die hoor je vanzelfsprekend niet meer, die heeft zijn autistiese wijf de deur uit getrapt en woont in Kats met een jong neukie en werd voorzitter van de Zeeuwse provinciale kunstenaars verenig ing en al die andere…, die zal je weten!

Als je zo moet leven! Stopte ik mijn kop gelijk in de gas oven zoals mijn vader in probeerde, maar zelfs dat mislukte hem. Jammer dat ik nog niet zo oud ben als adspirant schoolmeester, anders kon ik er ook over meepraten. Maar ik denk dat je nu net zo goed de bitterheid van het bestaan mee kunt maken.

..

Continue reading

Standje achterlangs gratis neuken breda

standje achterlangs gratis neuken breda

Hd de trios de rubias porno checas sexo travesti jaen videos porno de solteras x sexo erotico pollas grandes eyaculaciones femeninas doble penetracion vaginal penes xxx interracial videos gratis porno maduras rusas porno xxx videos pornos supertetas sexo video pormo alexis texas anal maduras penetracion vaginal chicas con maduras torbe maduritas xxx caperucita roja porno japones hd español película porno maduras follamdo sexo rubias 19 amater videos pornos gratis abuelas sex porn ver porno de folladas por el coño sexi porno casting porno xxx madres ruvia19 videos de maduras videos porno española las mejores actrices porno de maduras videos porno videos de maduritas videos porno bbw follando xxx porno porno amas de eyaculaciones femeninas ver videos cortos porno con culos xxx videos gratis estrellas porno gratis nudistas sexogratis maduras x porno anal videos de españoles gratis videos x sexo anal gratis de rebeca linares pornos sexo gratis chupando pollas calientes la playa maduras ver porno nuria tetona peliculas porno gratis buen porno de maduras sex tube xxx 69 xxx trios peliculas porno maduras peludas pareja española follando en cordoba videos porno travestis gratis videos masturbacion maduras.

cumlouder como follar mamadas gratis lesvianas transexual videos gratis videos gigi rivera videos p el mejor porno gratis actrices porno porno españoles ancianas porno gratis lesbico hombres negros follando pollas peludas follando con putas xx videos porno gratis manga hentay alexi texas follando videos xxx videosdesexo porn travestis cuarentonas calientes chicas des nudas pelis porno x videos pornos gratis videos gratis bbw putas videos porno es.

cumlouder porno amater corridas xxx gordas españolas peliculas porno español brutal intercambio de folladas video porno gratis maduras negras videos ver porno viejos gordita española maduras porno de porno gais gratis para follar por no comics porno porno gratis gais gratis parejas xxx viejas viejos gordas folladas abuela xxx viejos ver porno en castellano videos pprno actrices porno gratis videos porno en tetas muy porno con tetonas porno buen porno español madura videos manga hd xxx rubias xx porno gratis chica xxx tetas sexo mujeres gordas gratis videos gratis porno gratis grandes maduras mujeres enseñando el amor videos amateus transexual porno castellano team skeet porno casting porno barbosa lesbianas haciendo pajas a su hija follando francheska jaimes ver vídeos de travestis tetas jovenes sofia rose porno masturbacion femenina follando películas porno manga porno hd masturbaciones el coño brutal porn bdsm amateur porn sexo anal porn videos porno gratis porno chocho mojado porno abuelas follar en castellano videos porno porno gratis en español mujer mujeres maduras haciendo pajas femeninas anal morenas calientes viejas negras porno tubes masajes maduras rusas putas gratis porno fuerte videos porno de pies bailey jay videos pono gratis maduras con jovenes lesvianas gratis cachondas web cam porno español xxx maduras en español xxx gratis porno sexso xxx porno de transexuales videos porno sexo anal porno amater porno masage rooms pareja joven follando cumlauder videos porno gratis videos pornos gratis sexsogratis muyputas teen porn videos porno sexo gratis videos xxx putas gratis anime porn 18 porno español parejas follando vídeos porno hd porn maduras x videos caseros de soltera porno hd viejas paris porn hd tube videos follando porno pelirrojas porno gratis pprno videos porno eapañol videos porno intercambio de lesbianas videos gratis sexo gratis tias buenas videos sexo transexuales xxx maduras porno de viejos videos porno por el amor chicas guaras videos videos sasha grey anal videos porno bareback mui zorras maduras porno amateur universitarias follando videos porno de ancianas gordas videos peliculas pornos gratis cumlouder porno porno amater xxx amater follando hd free culos chicas fallando sexo con camara oculta los mejores paginas de lesbianas xx porno preñadas porno trios videos de soltera porno gratis tetas muy calientes gratis maduras videos xxx maduras latinas lesbianas chicas porn videos x videos porno folladas caseras pollas grandes mamadas videos voyeur porno gratis porno bixesual videos porno maduras porn amateur hd x gigi love sexo por el fontanero hd vídeos porno videos porno alemán putitas gratis porno cono peludo porno frances videos españoles gratis ruvias videos gratis españoles xxx gratis mamando pollas muy peludas vidios de sexo con putas putas videos porno gratis vecina xxx gratis tias buenas masage erotico video de mujeres mayores follando viejas chicas buenas desnudas xxx porno españil vintagexxx videos porno grati videos porno sexo video porno lesbianas monjas ama de maduritas videos potno porno.

Continue reading