Eerste keer lekker gebeft

eerste keer lekker gebeft

Je bent nu hier: Topics tonen   Berichten tonen. Ik zelf vond het zeer lekker ben denk ik ook 1 van de weinigen grin.. Melf Bekijk openbaar profiel Bezoek Melf's webpagina! Zoek meer berichten van Melf.

Laatst gewijzigd op om Doopy Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Doopy. Ik vond het leuk. Om te doen ja. Vampje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Vampje. Vooral achtjes ddraaien werd goed ontvangen. ALS ik een kutje had zat ik ook wel op paardrijden, maar ik heb verdomme geen kutje. Zoek meer berichten van jnieuwelaar. It should be easy.. As easy as when you stopped wanting me. It smells like fish, but it tastes like chicken Geintje, ik vond het een heel erg leuke ervaring en m'n vriendin ook.

Herrie Bekijk openbaar profiel Bezoek Herrie's webpagina! Zoek meer berichten van Herrie. Your moral civilized society is built on brutality and cruelty. Lijkt me heel leuk om te doen, pijpen is grof werk en beffen vereist toch meer preciezie. Hukkie Bekijk openbaar profiel Bezoek Hukkie's webpagina! Zoek meer berichten van Hukkie.

Papier Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Papier. De eerste keer dat ik werd gebeft was heerlijk!! Kan er niet meer over zeggen dan dat Eerste keer beffen moet nog komen, maar lijkt me ook zeer verslavend. Ik vond het zo ontzettend lekker de eerste keer dat wat geschuur over de grond met mijn penis mijn onderbroek fataal is geworden. Zoek meer berichten van HeerVanHasselt. Ik mis zeker iets. And if you poke around in it.. Danio Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Danio.

Hallóóóóhóóóó , wat houdt zo'n beflapje in dan? Zoek meer berichten van muckymouse. Marshall84 Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Marshall Zoek meer berichten van liesemies. Jullie zijn uber lullig mensen een beetje afkraken op hoe ze er uit zien triest hoor. Voor Vera haar telefoon uit zette, hoorde ik haar net nog tegen haar vriendin zeggen: Klokke één uur stond ik bij het opgegeven adres voor de deur, en kwam Vera met haar vriendin, die ik nog nooit gezien had, naar buiten.

In gedachte zag ik mezelf al met twee van die mooie meiden in bed liggen, mede omdat Vera al eens had gezegd, dat Vannessa wat ouder was dan zij, en nogal een sletje was, die met alle jongens van school al eens geneukt had!

Maar die gedachte zette ik maar uit mijn hoofd, want ze zou het toch waarschijnlijk niet met een man van mijn leeftijd doen. Nee, ik zal vannacht wel alleen in de logeer kamer liggen! Thuis gekomen, bleven die twee meiden maar giegelen, tot Vera ineens tegen mij zei: He aad, Vannessa wilde wat aan je vragen, want ze geloofd mij niet. Ik keek haar aan en zei: Toen Vannessa niets zei, ging Vera verder en zei: Vannessa weet ook dat ik nog nooit klaar gekomen was, omdat ik me niet door die jongens laat neuken, maar ik heb haar verteld dat ik met jou al twee keer klaar ben gekomen door me te beffen, zonder dat je me neukte, en dat geloofd ze niet, want ze denkt dat het niet kan!

Ik keek Vannessa aan en vroeg: Een beetje schamend zei ze: Eh, nee, hij komt meestal maar effe langs als hij geil is, en dan wil hij meestal alleen maar dat ik hem pijpt, of me kan neuken!

Maar nou zegt Vera dat het beffen zo lekker is, en zij daar klaar bij komt, maar nog steeds niet geneukt wil worden! Ik bleef Vannessa aankijken, en zei: Weer hield Vannessa haar mond, en Vera viel meteen voor haar in en zei: Oooo, zij wil gebeft worden! Hoe bedoel je, vroeg Vannessa?

Nou, ik bedoel eigenlijk wat anders, want Vera zegt dat jij ouder bent dan zij, dan jij ben al achttien zeker? Nee ik ben negentien hoor! Vannessa gaf geen antwoord, maar Vera stond al op, kleden zich snel uit, en zei: Joh Vannessa doe niet of je zo preuts ben, je neukt toch ook met je stiefvader als je moeder niet thuis is?

Kom op, ik weet dat je geil bent, dus laat je kut aan hem zien, dan kunnen we beginnen! Omdat Vera al snel naakt stond, wilde Vannessa niet achter blijven, en stond weldra ook naakt voor me, en toonde haar kut. Nou, meisje, zei ik, ik kan wel zien dat je vaker neukt, en geil geworden ben bij het idee dat je eindelijk eens gebeft word, je kittelaar laat zijn kopje al zien, en glinstert van het geil, jij houd wel van een goeie beurt hé! Hé, dat is wel lekker, kreunde ze, maar je zou me beffen, doe dat dan!

Ik nam de twee lieve geile me naar mijn slaapkamer, en voor we er waren, had ik ook al geen kleding meer aan. Ik lag nog maar net op het bed, toen Vannessa haar kut al voor mijn gezicht duwde, en zei: Al bij de eerste aanraking van mijn toch, begon ze al te kreunen: O wat is dat heet, O wat is dat lekker, ik wou dat mijn stiefvader dat ook bij me deed, O ja, duw je tong maar lekker diep in mijn kut, dit voelt nog lekkerder aan dan een pik!

Vannessa duwde zich steeds harder en heftige tegen mij aan, en wilde zo snel mogelijk klaar komen. Ineens voelde ik wat heets aan mijn pik, en wilde kijken wat er gebeurde, maar Vera was me al voor en zei: Ik kan dit niet aan zien hoor, ik wil ook zo graag weer, ik zal je pijpen tot je pik goed stijf is, en je Vannessa gelijk kan neuken als ze klaargekomen is, want dan mag je mij ook weer even beffen hoor!

Vannessa kwam luidkeels klaar, en gretig zoog ik haar geile kut tot de laatste druppel leeg. Snel nam Vera haar plaats in, en Vannessa liet zich wat zaken, en schoof haar natte geile kut, over mijn inmiddels stijve pik, en begon me te neuken, alsof ze nog niets gehad had. Voldaan bleven we nog een tijdje zo liggen, tot we naakt, tegen elkaar gedrukt in slaap vielen. Mag ik nog wel vaker bij jullie slapen, ik heb er echt van genoten, en weet nu dat Vera er niet over gelogen heeft. Je begrijpt zeker wel dat ik daar niets op tegen had, en keek al met voldoening uit naar een volgend keer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, de leukste acties en de nieuwste sexverhalen. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

.. Haar eerste auditie en gelijk een grote lul in haar anus. Hopelijk vind ik een leuk lief meisje die op internet contact wild en dan veilig een keer bij elkaar kunnen afspreken. Zo is haar explosie dan echt vele malen sterker, en haar orgasme langer Inderdaad, misschien wil ze er wel iets voor terug doen: Zoek meer berichten van MVVSupporter. Your moral civilized society is built on brutality and cruelty. Dus het hele plaatje eromheen weegt meer mee dan de handeling op zichzelf. Alle reacties Link kopieren Quote. Meerdere keren komt het meisje spuitend klaar tijdens het Geen resultaten gevonden Probeer een andere zoekterm. Dat is als het goed gebeurt tenminste. Ik droom er snachts zelfs wel eens over. Ik ben gepijpt heb nog nooit gebeft.

Eerste keer lekker gebeft

Meesteres golden shower negers met grote lullen

Eerste keer lekker gebeft